Tonbalık Salatası
Tonbalık Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- Kıvırcık marul
- 1 adet kabak
- 1 adet dolmalık biber
- 15 çeri domates
- 25 yeşil zeytin
- 1/2 (yarım) salamura beyaz peynir
- 1 konserve ton balığı
- 250 gram farfalle makarna
- Nar ekşisi
- 1 çay kaşığı tuz
Tonbalık Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Makarnayı paket talimatlarına nazaran pişirin.
- Kabağı halka formda doğrayıp tavada az zeytinyağı ile közleyin.
- Marul, közlenmiş kabak, dolmalık biber dilimleri, dörde bölünmüş kiraz domatesleri, zeytinleri, küp doğranmış beyaz peyniri, ton balığını ve pişmiş farfalleyi kaseye ekleyin ve karıştırın.
- Son olarak nar ekşisini ekleyin. Afiyet olsun!
Tonbalık Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














