Ton Balıklı Minik Bazlama

Ton Balıklı Minik Bazlama Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için

  • 1 su bardağı ılık süt (200 ml)
  • 1 su bardağı ılık su (200 ml)
  • 1 paket instant maya (5 gram )
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ (50 ml)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • Aldığı kadar un

İç harcı için;

  • 200 gram ton balığı
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz
  • Marul

Ton Balıklı Minik Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bazlama hamurunu için derin bir kaba un ,şeker, maya, tuz, su ve sütü ekleyelim, sonra güzelce yoğuralım ,yumuşak bir hamur olacak 1 saat mayalandıralım.
  2. Sonra bir kaseye ton balığını 3 yemek kaşığı mayonez ve tuz ekleyelim ve karıştıralım.
  3. Mayalanan hamuru oklava yardımıyla açalım bir çay bardağı yahut su bardağıyla hamuru keselim sonra kızgın bir tavada artlı önlü pişirelim.
  4. Pişen bazlamaları bir servis tabağına alalım soğumaya bırakalım sonra bir bıçakla bazlamaları ikiye keselim, ortasına 1 yemek kaşığı ton balıklı harçı koyalım ve bir modül marul koyalım ton balıklı minik bazlamalar yemeye hazır afiyet olsun 😋😋😋.

Ton Balıklı Minik Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orijinal Kfc
Fırında Bal Kabağı Tatlısı
Kolay Kısır
Şişte Köfte
Aşure (Garantili Tam Ölçülü)
Tek Kişilik Fırınsız Cheesecake
Hdabla | © 2025 |