Ton Balıklı Meze

Ton Balıklı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kutu ton balığı
  • Yarım kutu konserve mısır
  • 4-5 tane kornişon turşu
  • Bir tutam dereotu
  • 3 yemek kaşığı mayonez

Ton Balıklı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ton balığın yağını süzdükten sonra karıştırma kabına hepsini alın.
  2. Turşuları doğrayın dereotu doğrayın ve harmanlayın.
  3. Çok lezzetli çok pratik ben sandviçlerin içine de koyuyorum şahane oluyor.

Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Ton Balıklı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzelı Mantarlı Etlı Bulgur Pilavı
Doyurucu Ve Sağlıklı Ekmek Tarifi Yulaflı
Kahve Yanına Sağlıklı Atıştırmalık
Ekmek Tarifi (Tam Buğdaylı)
Kabak Sote
Airfryer’De Palamut
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet