Ton Balığı Mousse (Kanape Üzeri)
Ton Balığı Mousse (Kanape Üzeri) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 konserve ton balığı
- 4 yemek kaşığı tepeleme mayonez
- 1 adet küçük kırmızı soğan
- 2 adet küçük kornişon salatalık turşusu
- 1 yemek kaşığı mısır (arzu edilirse)
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 2-3 kısım dereotu
- Kanape Ekmeği
Ton Balığı Mousse (Kanape Üzeri) Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel balığın suyu süzülür.
- Soğan, turşu ve dereotu çok küçük doğranarak balığa eklenir.
- Mayonez, karabiber ve tuzda eklenerek karıştırılır ve hazır olan küçük ekmeklerin üzerine konarak sunum yapılır.
Afiyet olsun.
Ton Balığı Mousse (Kanape Üzeri) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















