Toga Çorbası

Toga Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı buğday (önceden haşlanmış)
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut(önceden haşlanmış)
  • 1 bağ taze ıspanak (yıkanmış ve doğranmış)
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 5–6 su bardağı su
  • Tuz (damak zevkine göre)

Toga Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurt, yumurta ve unu bir kasede güzelce çırpın.
  2. Geniş bir tencereye buğday,nohut ve suyu ekleyin kaynatın.
  3. Ardından yoğurtlu karışımı ekleyin,sürekli karıştırın.
  4. Kaynayınca ıspanakları ekleyin ve rengi dönene kadar pişirmeye devam edin,tuzunu ekleyin ve servise hazır. .

Toga Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Brokoli Salatası
Soğuk Başlangıç Veya Meze Tabağı
Karnıyarık Pizza Poğaça
Spoonful Tatlısı (Kaşık Tatlısı)
Çıtır Kadayıflı Muhallebi
Revani
Hdabla | © 2025 |