Tırtıl Kurabiye

Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram margarin yada tereyağ
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 çay bardağı pudra şekeri
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 2 yada 2,5 su bardağı un ( una nazaran değişiklik gösterebilir)
Tırtıl Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Un hariç tüm materyalleri güzelce yoğuralım.
- Sonra denetimli un ekleyelim. Kulak göğsü kıvamında hamur elde edelim.
- Tırtıl kurabiye aparatımızla küçük modüllü biçim verelim.
- 180 derece fırın evvelce ısıtılmış olsun 15 -20 dk pişirelim.
- İyice soğuyunca servis edelim. Zira o vakit kıtır kıtır oluyor.
Tırtıl Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



