Tırtıl Kurabiye

Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram margarin yada tereyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 2 yada 2,5 su bardağı un ( una nazaran değişiklik gösterebilir)

Tırtıl Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri güzelce yoğuralım.
  2. Sonra denetimli un ekleyelim. Kulak göğsü kıvamında hamur elde edelim.
  3. Tırtıl kurabiye aparatımızla küçük modüllü biçim verelim.
  4. 180 derece fırın evvelce ısıtılmış olsun 15 -20 dk pişirelim.
  5. İyice soğuyunca servis edelim. Zira o vakit kıtır kıtır oluyor.

Tırtıl Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Poğaça ( Kıyırımsı )
Patatesli Çıtır Hazır Yufka Böreği (Kol Böreği)
Portakallı Kek
Bal Kabaklı Muhallebi
Browni Kek
Yoğurtlu Şalgam Salatası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet