Tirsi Balığı

Tirsi Balığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg tirsi balığı
  • 1 çay bardağı mısır unu
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Tirsi Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle balıklarımızı hoş bir formda temizleyip yıkayayım .
  2. Daha sonra üzerine mısır unumuzu ve tuzumuzu ekleyip güzelce harmanlayalım, balıklarımız kenarda bekleye dursun.
  3. Tavamızı ocağa alıp ısıtalım üzerine bir ölçü sıvı yağ koyup balıklarımızı döşeyelim, balıklarımız kızara dursun biz yanına salatamızı hazırlayalım.
  4. Kıvırcığı hoş bir formda yıkayıp doğrayalım ,üzerine havuç ,mor turp ,soğan ,limon ,tuz ve sıvı yağ ekleyip güzelce karıştıralım.
  5. Tabii ortada balıklarımızı da denetim edelim, iki istikametli de birebir halde kızaran balıklarımızı servis tabağına alalım, yanına salatamızı ekleyip servis edelim afiyet olsun.

Tirsi Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangalda Soslu Kanat
Evde Sağlıklı Çikolata
Fırında Beşamel Soslu Makarna
Limonlu Cheescake
Harika Revani Tarifi
Limonlu Enfes Sünger Kek
Hdabla | © 2024 |