Tırnak Pide Tarifi (Lokantadaki Ekmekler Gibi)

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) İçin Malzemeler

  • 1 paket kuru toz maya
  • 6 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı ılık su
  • Tuz

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Nasıl Yapılır?

  1. Un, şeker, tuz karıştırılır.
  2. Ortası açılıp maya ve su eklenir.
  3. Karıştırılıp sıvı yağ eklenir.
  4. Yumuşak bir hamur elde edilir.
  5. 1 saat mayalanmaya bırakılır.
  6. Yağlı kağıtlı tepsiye yaydırıp 180 derecede ısıtılmış fırında pişirilir. Afiyet olsun. :).

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çilekli Enfes Tart
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Midye Börek
Muska Şekli Pırasa Dolması
Tuzlu Toplar
Krem Şantili Supangle
Ebegümeçli Havuçlu Bulgur Pilavı
Kara Helva (Un Helvası)
Hdabla | © 2025 |