Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

Krema için:

  • 500 ml kutu krema 30%
  • 1 çay bardağı yahut 1 su bardağı tozşeker(tatlı oranı size göre)
  • 250 gram kaymak (mascarpone)
  • 1 paket vanilya

Aralara:

  • 1 paket kedidili bisküvi

Bisküvileri ıslatmak için:

  • 1 su bardağı ılık kahve

Üzeri için:

  • Kakao tozu

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kabın içerisine, kremayı, tozşekeri, kaymağı ve vanilyayı ek edip 5 dakika boyunca kremșanti haline gelene kadar çırpın.
  2. Derin bir tabağın içerisine kahveyi dökün ve kedidili bisküvileri dizip, kremanın yarısını yayın ve tekrar bisküvileri kahveye batırıp tepsiye dizin, kalan kremayı üzerine yayın ve en son kakaoyu üzerine eleyin.
  3. Buzdolabına 3-4 saat dinlenmeye bırakın. Șimdiden afiyet olsun size arkadașlar🥰

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Browni Kurabiye (Kakaolu Islak Kurabiye)
Dağılmayan Çatlamayan İçli Köfte
Çıtır Milföylü, Vişneli Yoğurtlu Tatlı
Kartopu Pasta
Enfes Yağ Çekmeyen Pişi
Yaprak Sarma
Hdabla | © 2025 |