Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler
Krema için:
- 500 ml kutu krema 30%
- 1 çay bardağı yahut 1 su bardağı tozşeker(tatlı oranı size göre)
- 250 gram kaymak (mascarpone)
- 1 paket vanilya
Aralara:
- 1 paket kedidili bisküvi
Bisküvileri ıslatmak için:
- 1 su bardağı ılık kahve
Üzeri için:
- Kakao tozu
Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir kabın içerisine, kremayı, tozşekeri, kaymağı ve vanilyayı ek edip 5 dakika boyunca kremșanti haline gelene kadar çırpın.
- Derin bir tabağın içerisine kahveyi dökün ve kedidili bisküvileri dizip, kremanın yarısını yayın ve tekrar bisküvileri kahveye batırıp tepsiye dizin, kalan kremayı üzerine yayın ve en son kakaoyu üzerine eleyin.
- Buzdolabına 3-4 saat dinlenmeye bırakın. Șimdiden afiyet olsun size arkadașlar🥰
Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



