Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için;

  • 1 lt süt
  • 1 bardak şeker
  • 7 tepeleme kaşığı un
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 paket vanilya
  • 1 paket labne (200 gr)

Islatmak için;

  • Granül kahve
  • Sıcak su

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, şeker, un ve yumurta sarısını tenceremize koyup topak kalmayana kadar karıştırıyoruz daha sonra ocağın altını açıp kaynamaya bırakıyoruz.
  2. Kaynadıktan sonra labne ve vanilya ekleyip mikserler çırpıyoruz.
  3. O sırada kahve ve sıcak suyu çözdürüp kedi lisanlarını ıslatıp, ister borcama ister kuplara koyuyoruz.
  4. Üzerine kakao serpip servis ediyoruz.

Afiyet olsun.

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bir Tarifle Hem Ekler Hemde Profiterol
Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote‍
Susamlı Kurabiye
Isırgan Otu Çorbası
Gofret Kurabiye
Tam Buğday Unuyla Çiçek Ekmek
Hdabla | © 2024 |