Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yumurta sarısı
  • 7 yemek kaşığı şeker
  • 5 su bardağı süt
  • 5 yemek kaşığı un
  • Küçük pakette labne (200 gram)
  • 2 paket kedidili bisküvi

Bisküvi ıslatmak için:

  • 2 su bardağı sıcak su
  • 2 yemek kaşığı granül kahve

Üzeri için;

  • Kakao

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencerede yumurta,şeker,süt,un karıştırılır ,pişirilir.
  2. Kıvamı katılaşınca labne de eklenir karıştırılır.
  3. Borcama kedi lisanını dizelim,her bir kedi lisanına bir yemek kaşığı kahveyi dökelim.
  4. Pişirdiğimiz kremadan yarısını dökelim.
  5. Tekrar kedi lisanı,kahve,kremayi tekrarlayalım.
  6. Üzerine kakao serpiştirelim.

Toplamda 1 saat beklesin afiyet olsun 🤍.

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Pastane Kurabiyesi
Damla Sakızlı Muhallebi
Puding Yapımı
Lezzetli Kıymalı Börek
Düdüklü Tencerede Tavuk Baget
Kahvaltıya Közlenmiş Domates
Hdabla | © 2024 |