Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır pandispanya
  • 1 adet yumurta
  • 3 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı (tepeleme) şeker
  • 3 yemek kaşığı (tepeleme) un
  • 1 paket vanilin
  • 200 gram labne peynir

Islatmak için;

  • 1 paket nescafe
  • 1 sıcak su

Üzeri için;

  • Kakao

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tencereye vanilin ve labne hariç tüm materyalleri koyuyoruz.
  2. Göz göz olup yoğunlaşınca ocaktan alıyoruz. Ilımaya bırakıyoruz.
  3. O sıra kahve ve sıcak su karışımını hazırlıyoruz.
  4. Ilık olan muhallebimize labne ve vanilini ekliyoruz güzelce çırpıyoruz.
  5. Topak topak kalmasın diye.
  6. Hazır pandispanyamızın birinci katılı ıslatıyoruz muhallebizi koyuyoruz.
  7. Üst katını da kapatıp ıslatıyoruz geri kalan muhallebimizi ekliyoruz üzerine ve kanarlanına.
  8. Üzerine kakao serpiyoruz. Dileğiniz üzere süsleyebilirsiniz 😌.Afiyet olsun🤎.

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zahmetsiz Taze Fasulye
Karakız Tatlısı ( Enfes Bir Tat)
Brokolili Fırın Makarna (Brokoli Hiç Bu Kadar Lezzetli Olmadı)
Çikolatalı Yulaf Bar
Ev Yapımı Puding İle Bisküvi Pastası
Tencerede Karnıbahar Yemeği
Hdabla | © 2025 |