Tiramisu
Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket hazır pandispanya
- 1 adet yumurta
- 3 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı (tepeleme) şeker
- 3 yemek kaşığı (tepeleme) un
- 1 paket vanilin
- 200 gram labne peynir
Islatmak için;
- 1 paket nescafe
- 1 sıcak su
Üzeri için;
- Kakao
Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tencereye vanilin ve labne hariç tüm materyalleri koyuyoruz.
- Göz göz olup yoğunlaşınca ocaktan alıyoruz. Ilımaya bırakıyoruz.
- O sıra kahve ve sıcak su karışımını hazırlıyoruz.
- Ilık olan muhallebimize labne ve vanilini ekliyoruz güzelce çırpıyoruz.
- Topak topak kalmasın diye.
- Hazır pandispanyamızın birinci katılı ıslatıyoruz muhallebizi koyuyoruz.
- Üst katını da kapatıp ıslatıyoruz geri kalan muhallebimizi ekliyoruz üzerine ve kanarlanına.
- Üzerine kakao serpiyoruz. Dileğiniz üzere süsleyebilirsiniz 😌.Afiyet olsun🤎.
Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







