Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket kedi lisanı bisküvi ( 34 adet )
  • 1 paket taze krema (200 gram çiğ krema)
  • 500 gram mascarpone yahut labne peyniri
  • 3 adet yumurta(sarısı ve beyazı ayrılacak)
  • Yarım çay bardağından biraz fazla toz şeker
  • 1 paket şekerli vanilin

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Krema ve mascarponu hoş çırpalım kıvam alınca buzdolabında bekletelim.
  2. Yumurtanın beyazı ve sarısını ayıralım. Yumurtanın beyazı çırpalım onu kenara alalım. Yumurtanın sarısını içine şekeri ilave edelim onuda çırpalım. Beyazları ekleyelim ve yavaş yavaş çırpalım ve mascarponmu kremayı ekleyelim.
  3. Büyük bir kapta şeker ve kahveyi hoş karıştıralım. Kedidili bisküviyi kahvenin içine yavaşça ıslatalım ve büyük borcama dizelim.
  4. Sonra kremayı ekleyelim ve kakao ekleyelim, sonra tekrar bisküvi koyalım ve krema ve buzdolabında bekletelim çabucak sonra servis yapınca kakao serpelim. Afiyet olsun.

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Közlenmiş Patlıcan Yatağında Köfte
Kurabiyeli Dondurma
Nussecken Fındık Köşeleri
Mantar Ve Soğan Mezesi
Kahvaltılık Salçalı Sosis
Un Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |