Tereyağlı Humus

Tereyağlı Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1/3 su bardağı tahin
  • Çeyrek limon suyu (damak zevkinize nazaran yarım da kullanabilirsiniz)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay bardağı su

Sos için;

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Çemen )

Tereyağlı Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşlanmış nohut, tahin, limon suyu, tuz, sarımsak, kimyonu ve kıvamı ayarlamak için yarım çay bardağı su ekleyip mutfak robotunda pürüzsüz bir püre haline getirin.
  2. Sosunu hazırlayalım. Tereyağını eritip çekenler birlikte kavuralım.

Tereyağlı Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cupcake
İrmiksiz Şekerpare (Tam Tutuyor Mutlaka Deneyin)
Cocostar (Hazırını Aratmayan Bir Tatlı)
Hindistan Ceviz Dolgulu Şerbetli Tatlı
Pesto Soslu Kremalı Makarna
Orman Meyveli Sos
Hdabla | © 2025 |