Tereyağlı Humus
Tereyağlı Humus Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı haşlanmış nohut
- 1/3 su bardağı tahin
- Çeyrek limon suyu (damak zevkinize nazaran yarım da kullanabilirsiniz)
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı kimyon
- Yarım çay bardağı su
Sos için;
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Çemen )
Tereyağlı Humus Tanımı Nasıl Yapılır?
- Haşlanmış nohut, tahin, limon suyu, tuz, sarımsak, kimyonu ve kıvamı ayarlamak için yarım çay bardağı su ekleyip mutfak robotunda pürüzsüz bir püre haline getirin.
- Sosunu hazırlayalım. Tereyağını eritip çekenler birlikte kavuralım.
Tereyağlı Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






