Tereyağı Yok, Süt Yok, Yumurta Yok Sıvı Yağlı Pratik Kurabiye
Tereyağı Yok, Süt Yok, Yumurta Yok Sıvı Yağlı Pratik Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Yarım çay bardağı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1,5 su bardağı un (kontrollü)
Tereyağı Yok, Süt Yok, Yumurta Yok Sıvı Yağlı Pratik Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir kaba sıvı yağ ve pudra şekerini alın, düzgünce karıştırın.
- Vanilya ve kabartma tozunu ekleyin.
- Unu azar azar ek edin, ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun.
- Hamurdan cevizden küçük kesimler koparıp yuvarlayın.
- Önceden ısıtılmış 170° fırında 12-15 dakika pişirin. (üstü beyaz kalsın, altı hafif pembeleşsin. ).
Tereyağı Yok, Süt Yok, Yumurta Yok Sıvı Yağlı Pratik Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






