Tepside Kebap Tarifi (Pratik, Bulaşıksız)

Tepside Kebap Tanımı (Pratik, Bulaşıksız) İçin Malzemeler

  • 500 gram kıyma (tek çekim)
  • 2 adet kırmızı biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Çeyrek çay bardağı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Üzeri için;

  • 1,5 tatlı kaşığı salça
  • 150 ml su

Tepside Kebap Tanımı (Pratik, Bulaşıksız) Nasıl Yapılır?

  1. Soğan, sarımsak ve biberleri robottan geçirip kıymaya ekleyin.
  2. İçerisine baharatları ve zeytinyağı ek edip yoğurun.
  3. Tepsinin tabanına harcı yayıp bıçakla şeritler halinde kesin.
  4. Üzerine salçalı suyu ek edip evvelden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Kebabınız servise hazır afiyet olsun 🌿.

Tepside Kebap Tanımı (Pratik, Bulaşıksız) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Pişi (Yağ Çekemeyen Simit Tadında)
İkramlıklar
Fırında Limonlu Kremalı Tavuk (Kuşkonmaz Mantar Lezzeti) (Videolu)
Erzurum Pastası
Soğan Salatası
Lahmacun Harcı
Hdabla | © 2025 |