Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı tereyağ yahut margarin
  • 1 su bardağı tel şehriye
  • 1 su bardağı pilavlık bulgur
  • 3 su bardağı su
  • Tuz
  • Tavuk suyu yahut bulyon

Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını pilav tavamızda eritiyoruz.
  2. Eriyen tereyağın üzerine şehriyeleri ekleyip çok hafif rengi dönene kadar kavuruyoruz.
  3. Bulgurumuzu da ekleyip bir iki dk kavurup üzerine suyumuzu ekliyoruz.
  4. Ben evvelden dondurduğum tavuk suyunu kullandım isterseniz bulyon da kullanabilirsiniz.
  5. Son olarak tuzunu ekleyip ağzını kapatıp pişmeye bırakın suyunu çeken pilavımız servise hazır.

Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun ♥️✨.

Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krem Şokola (Videolu)
Karnabaharlı Garnitür
Soğan Salatası
Bayat Ekmeklerden Ekmek Pizzası
İslim Kebabı
Lor Peynirli Pizza (Tasarruflu Pizza)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet