Tel Şehriye Çorbası

Tel Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı nane
  • 2 avuç tel şehriye
  • 4 su bardağı su
  • Tuz

Tel Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ile salçayı kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  2. Üzerine nane ekliyoruz şehriyesini ekleyerek karıştırıyoruz.
  3. Üzerine kaynamış suyu ekliyoruz.
  4. Şehriyeler pişene kadar kısık ateşte pişiriyoruz. Afiyet olsun.

Tel Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahve Çekirdeği Kurabiye (Enfes)
Sebzeli Tavuk Kanat
Hayatınızda Yediğiniz En Güzel Ve Pratik Pankek Tarifi
Çilekli Kek
Haşlanmış Pirinç Pilavı
Cevizli Kivili Lokum
Hdabla | © 2025 |