Taze Yeşil Fasülye Tarifi

Taze Yeşil Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg yeşil fasülye
  • Sıvı yağ
  • 1 adet büyük kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet domates
  • 3-4 adet yeşil biber
  • 1 adet et bulyon
  • 1 yemek kaşığı domates sosu
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Toz biber
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Tuz
  • 4-5 bardak su (arasından görünecek fasülye çok suya gömülmeyecek)

Taze Yeşil Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yeşil fasülyemizi ayıklayıp ince ince kıyalım yıkayalım ve kenara alalım.
  2. Düdüklüye sıvı yağı alalım soğanı ve sarımsağı ince ince kıyalım kavuralım.
  3. Daha sonra domates biberi atıp kavuralım. Domates sosunu salçayı baharatları atıp karıştıralım.
  4. Daha sonra fasülyeyi ekleyelim karıştıralım ve ortasından görünecek halde su dökelim.
  5. Düdüklü fışladıktan 10 dk sonra altını kapatalım havası çıkınca servis edelim. Deneyen herkese afiyet olsun. 😊.

Taze Yeşil Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hapsa Tatlısı (Doğum Yapan Kadınlar İçin Bol Süt Yapar )
Az Malzemeli, Pratik Spoonfull
Kıyır Kıyır Poğaça
Muffin Kek
Ekmeklerinizi Değerlendireceğiniz Sivas Usulü Harika Umaç Tarifi
Çok Kolay Borcamda Krem Kadayıf
Hdabla | © 2025 |