Taze Kavurmalık Fasülye Turşusu

Taze Kavurmalık Fasülye Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg içsiz taze fasülye
  • 2 baş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 litre kadar su

Taze Kavurmalık Fasülye Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasülyeler ayıklanıp yıkanır ve büyük uzunluk tencerede su kaynatılıp fasülyeler çok haşlanmayacak formda diriliği geçirilip çıkarılır ve soğuk suya tutulur.
  2. Soğuyan fasülyeleri 2 adet 1 litrelik bidonlara sıralanıp yerleştirilip ortalarına sarımsaklarda eklenir.
  3. Üzerine kaya tuzu ve su da eklenip kapakları sıkıca kapanıp serin bir yerde 1 hafta kadar bekletildiğinde turşunuz hazır olacaktır.

Afiyet olsun.

Taze Kavurmalık Fasülye Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sucuklu Patates Pufları (Çayınız Demlenene Kadar Hazır)
Dibek Kahvesi
Pirinçli Kabak Yemeği
Patlaklı Avokadolu Peynirli Alternatif
Tam Ölçülü Krep
Kakaolu Islak Kurabiye (Videolu)
Hdabla | © 2025 |