Taze Fasülye Kavurması
Taze Fasülye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg taze fasülye
- Yarım çay bardağı sıvıyağ
- 1 adet soğan
- 1 adet kapya biber
- 2 adet domates
- 1 diş sarımsak
- Tuz
- Toz kırmızı biber
Taze Fasülye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasülyelerimizi ortadan ince ince kesip doğrayalım.
- İlk olarak kızgın yağda soğan ve biberi 2 dk kavuralım.
- İçerisine fasülyeleri de koyup kavurmaya devam edelim.
- 5-6 dk bu biçimde kavurunca içerisine domates ve sarımsağı ekleyelim.
- Bu halde kısık ateşte pişirelim yaklaşık yarım saat yahut 45 dk pişmiş oluyor.
- Ben su eklemedim kendı suyuyla pişti😍 afiyet olsun🌸.
Taze Fasülye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












