Taze Fasülye Diblesi

Taze Fasülye Diblesi Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg taze fasülye
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 adet domates
  • 1 adet soğan
  • Yarım su bardağı pirinç
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 bardak su

Taze Fasülye Diblesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı küp küp doğrayın zeytinyağında kavurun.
  2. Küçük küçük doğradığınız fasülyeyi ekleyin biraz kavurun.
  3. Domateslerin kabuğunu soyup küp küp doğrayın ekleyin, ezdiğiniz sarımsağı ekleyin ağzını kapatıp kısık ateşte biraz pişirin.
  4. Fasülyenin pişmesine yakın pirinçi, baharatlarını ve suyunu ekleyip kısık ateşte pişirin.
  5. Suyunu çekip pirinçler piştiğinde altını kapatın 15 dk kadar dinlendirip servis edebilirsiniz✨ afiyet olsun💞

Taze Fasülye Diblesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Baklava
Çıtır Ekmekli Soslu Tavuk
Kolay Havuçlu Dilim Pasta
Köz Patlıcanlı Beyti Kebabı
Narlı Cevizli Roka Salatası
Erik Kızılcık Kompostosu
Hdabla | © 2025 |