Taze Fasulye
Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gr taze fasulye
- 4 adet domates
- 2 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 adet patates
- Tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Kekik
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- 5 kaşık zeytinyağı
- 2 su bardağı su
Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğan patates sarımsak ve havuçlarımızı jülyen kesip zeytinyağında güzelce kavuralım.
- Ben kavururken bir fiske tuz atıyorum hanımlar daha çabuk ölüyor sebzeler.
- Domateslerimizi de jülyen doğrayalım.
- Kavrulan sebzelerimizin üzerine salçamızı ekleyip domateslerimizi de atalım.
- Yaklaşık 3 dakika kadar domateslerimizi de pişirip uzun ince kestiğimiz fasulyelerimizi de üzerine ekleyelim.
- Biraz kavurup tuz ve baharatlarımızı ekleyelim akabinde suyumuzu da ekleyip kısık ateşte 20 dakika pişirelim.
- Pişme müddeti fasulyenize nazaran değişebilir hanımlar bilginiz olsun.
- Yemeğimizin altını kapatıp dilediğiniz formda servis edebilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun🌺.
Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














