Tavuklu Wrap

Tavuklu Wrap Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 kesim tavuk göğsü
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 paket sıvı krema (200 ml)
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı köri
  • 1 avuç kadar rendelenmiş kaşar peyniri

Ayrıca;

  • 4 adet dürüm ekmeği
  • 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri

Tavuklu Wrap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tavaya sıvı yağı ek edin ısınınca üzerine küçük küp doğranmış tavuk etlerini ekleyin hafif kızarana kadar soteleyin.
  2. Üzerine küçük yemeklik doğranmış soğan ve sarımsakları ek edip kavurmaya devam edin.
  3. Üzerine küçük doğranmış biberleri ek edip hafif kavurun baharatlarını ve kremayı ekleyip karıştırın.
  4. Kısık ateşte iki dakika pişirin üzerine bir avuç kadar kaşar peyniri ek edip karıştırın ocaktan alın.
  5. Wrap ekmeklerini ortadan ikiye bölün orta kısmına kaşar peyniri ekleyin üzerine 1 yemek kaşığı tavuk etlerinden ek edin ekmeğin yan kısımlarını çokça suyla ıslatıp ekmeği üçgen olacak biçimde katlayıp yapıştırın.
  6. Fırın kağıdı serili tepsiye dizin üzerine çokça kaşar ek edip evvelce ısıtılmış 190 derece alt üst ayar fırında kaşar eriyip hafif kızarana kadar yaklaşık 25 dakika pişirin sıcak sıcak tüketebilirsiniz afiyet olsun 😋.

Tavuklu Wrap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Şipşak Hazır Krep
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Düdüklüde Yeşil Fasülye
Sadece Su İle Sütsüz Açma (Videolu)
Tahinli Muhallebi
Yoğurtlu Yumurta
Havuçlu Portakallı Damla Çikolatalı Meyveli Kek
Islak Kurabiye
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.