Tavuklu Taze Fasulye

Tavuklu Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo taze fasulye
  • 1 kesim tavuk but
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • Sıcak su

Tavuklu Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyeleri kesimlere ayırın.
  2. Tavukları da küp küp doğrayın.
  3. Soğanları küp küp doğrayın.
  4. Tencereye tavuğu ve yağı alıp kavurmaya başlayın.
  5. 5 dk kavurduktan sonra soğanları ekleyin ve kavurmaya devam edin.
  6. Ardından salçayı da ekleyin.
  7. 5 dakika da salça kavrulduktan sonra dilimlenmiş fasulyeleri ekleyin ve kabukları soyulup küp küp doğranmış domatesi de ekleyin.
  8. 5 dakika daha aktararak kavurduktan sonra üstünü geçecek kadar sıcak su ekleyin.
  9. Kaynamaya başladıktan sonra tuzunu da katıp 40 dakika kadar denetimli kısık ateşte kaynatın.

Tavuklu Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mayasız Kolay Pişi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Klasik
Tek Hamur 3 Kurabiye
Fırında Havuç
Şekerpare
Havuçlu Rulo Kurabiye
Alman Usulü Käsekuchen
Hdabla | © 2025 |