Tavuklu Taze Fasulye

Tavuklu Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo taze fasulye
- 1 kesim tavuk but
- 1 adet domates
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Sıvıyağ
- Tuz
- Sıcak su
Tavuklu Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyeleri kesimlere ayırın.
- Tavukları da küp küp doğrayın.
- Soğanları küp küp doğrayın.
- Tencereye tavuğu ve yağı alıp kavurmaya başlayın.
- 5 dk kavurduktan sonra soğanları ekleyin ve kavurmaya devam edin.
- Ardından salçayı da ekleyin.
- 5 dakika da salça kavrulduktan sonra dilimlenmiş fasulyeleri ekleyin ve kabukları soyulup küp küp doğranmış domatesi de ekleyin.
- 5 dakika daha aktararak kavurduktan sonra üstünü geçecek kadar sıcak su ekleyin.
- Kaynamaya başladıktan sonra tuzunu da katıp 40 dakika kadar denetimli kısık ateşte kaynatın.
Tavuklu Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


