Tavuklu Taze Fasulye

Tavuklu Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo taze fasulye
  • 1 kesim tavuk but
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • Sıcak su

Tavuklu Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyeleri kesimlere ayırın.
  2. Tavukları da küp küp doğrayın.
  3. Soğanları küp küp doğrayın.
  4. Tencereye tavuğu ve yağı alıp kavurmaya başlayın.
  5. 5 dk kavurduktan sonra soğanları ekleyin ve kavurmaya devam edin.
  6. Ardından salçayı da ekleyin.
  7. 5 dakika da salça kavrulduktan sonra dilimlenmiş fasulyeleri ekleyin ve kabukları soyulup küp küp doğranmış domatesi de ekleyin.
  8. 5 dakika daha aktararak kavurduktan sonra üstünü geçecek kadar sıcak su ekleyin.
  9. Kaynamaya başladıktan sonra tuzunu da katıp 40 dakika kadar denetimli kısık ateşte kaynatın.

Tavuklu Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cantık Pide (Meşhur Bursa Pidesi)
Spoonful Tatlı (En Basit Haliyle Kafan Karışmayacak)
Kakaolu Süt, Sıcak Çikolata Tarifi
Çıtır Muska Böreği (Patatesli)
Kırmızı Biber Mezesi
Güveçte Çilekli Tart
Hdabla | © 2025 |