Tavuklu Patates

Tavuklu Patates Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet but
  • 2 adet patates
  • Yarım kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • İstediğiniz baharatlar
  • Tuz

Tavuklu Patates Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağı uygun bir tencereye koyup, salçası ve soğan ile kavuruyoruz.
  2. Üzerine parçalanan tavukları ekleyelim .
  3. Biraz suyunu salıp çektikten sonra patatesleri baharatlayıp tencereye ek edelim.
  4. Kapağını kapatıp orta ateşte pişirelim.
  5. En son ocaktan aldığımız tavuklu patatesi fırına sürelim. Afiyet olsun.

Tavuklu Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Börek Tadında Gözleme
Kabak Ve Tulum Peynirli Kereviz Salatası (5 Dakikada Hazır)
İrmik Helvası
Geceden Kalma Yulaf Lapası
Kakaolu Çikolatalı Cevizli Kek
Fit Unsuz Kek
Hdabla | © 2025 |