Tavuklu Bezelye Yemeği

Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 tane soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 tane patates
- 1 tane havuç
- Bezelye
- 1/2 (yarım) yemek kaşığı salça
- Tuz
- Pulbiber
- Karabiber
- Üzerini biraz geçecek kadar su
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye tavuk göğsü doğranır ve sotelenir, üzerine soğan ve sarımsak eklenip kavrulur.
- Ardından salça eklenir ve karıştırılır.
- Patates ve havuç ek edilir karıştırılır, akabinde suyu ve baharatlar ek edilir ve kaynamaya bırakılır.
- Biraz kaynadıktan sonra bezelyeler ek edilir ( benimkisi haşlanmış yazdan kalan buzluktaki bezelyedi)
- Bezelyeler eklendikten sonra biraz daha kaynatılır ve altı kapatılır.
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

