Tavuk Tandır Düdüklüde

Tavuk Tandır Düdüklüde Tanımı İçin Malzemeler

  • Tavuk but ızgara
  • 1 er çay kaşığı kaşığı kekik
  • Karabiber
  • Zencefil tozu
  • Pul biber
  • Kırmızı toz biber
  • Kimyon
  • Tuz
  • 4-5 diş sarımsak
  • 1 bütün kuru soğan
  • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı

Tavuk Tandır Düdüklüde Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün yazılan baharatlar ile zeytinyağını ekleyip tavuğu bulayın.
  2. Daha sonra düdüklü tencerenin ortasına bütün olarak soğanı ekleyip sarımsakları ve tavukları da ek edip 20-25 dakika pişirin.
  3. Kesinlikle su eklemiyorsunuz! kendi suyu ile pişiyor. Yapacaklara şimdiden afiyet olsun.

Tavuk Tandır Düdüklüde Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Lazanya (Patlıcanlı,Kıymalı)
Sütlü Ekmek/Çörek
Şipşak Çabuk Pizza
Mantar Soslu Tavuk
Tüm Tarifleri Unutturacak Şahane tahinli Un Helvası
Haşhaşlı Revani
Hdabla | © 2025 |