Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay bardağı tel şehriye
- 2 su bardağı pilavlık bulgur
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay pul biber
- 2 su bardağı tavuk suyu
- 2 su bardağı sıcak su
Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye yağları alıp şehriyeyi ek edelim.
- Kavurduktan sonra bulgur ve baharatları ekleyip karıştıralım.
- Ardından tavuk suyu ve suyunu ek edip kaynayınca altını kısalım.
- Suyunu çektikten sonra altını kapatalım.Afiyet olsun….
Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







