Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı tel şehriye
  • 2 su bardağı pilavlık bulgur
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay pul biber
  • 2 su bardağı tavuk suyu
  • 2 su bardağı sıcak su

Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye yağları alıp şehriyeyi ek edelim.
  2. Kavurduktan sonra bulgur ve baharatları ekleyip karıştıralım.
  3. Ardından tavuk suyu ve suyunu ek edip kaynayınca altını kısalım.
  4. Suyunu çektikten sonra altını kapatalım.Afiyet olsun….

Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaflı Fit Pizza
Yaz Türlüsü
Tiramisu
Şalgam Dolması
Yufkalı İçli Börek
Açma Tarifi (Pastane Açması)
Hdabla | © 2025 |