Tavuk Sote

Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg tavuk göğsü
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 adet soğan
  • 3 adet domates
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz
  • 1 su bardağı su

Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları rengi değişene kadar sıvı yağında kavuralım hafif kızarsın.
  2. Ardından yeşil biber soğan ve domatesleri ekleyip kavurmaya devam edelim.
  3. Salçayı bir kase içerisinde su ile açalım ve üzerine karabiber pulbiber tuz ekleyip kavrulan materyallerin üzerine ekleyelim.
  4. Piştikten sonra afiyet olsun.

Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domatesli Kuskus Pilavı
Sosata
Kremalı Makarna
Erkek (Ham) İncir Reçeli
Un Kurabiyesi
Süzme Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi
Hdabla | © 2025 |