Tavuk Sote
Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg tavuk göğsü
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 3 adet yeşil biber
- 1 adet soğan
- 3 adet domates
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
- 1 su bardağı su
Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavukları rengi değişene kadar sıvı yağında kavuralım hafif kızarsın.
- Ardından yeşil biber soğan ve domatesleri ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Salçayı bir kase içerisinde su ile açalım ve üzerine karabiber pulbiber tuz ekleyip kavrulan materyallerin üzerine ekleyelim.
- Piştikten sonra afiyet olsun.
Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













