Tavuk Sote

Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet tavuk göğsü
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 4 adet sivri biber
  • 1 adet domates
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı köri

Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü küp küp doğrayıp 2 yemek kaşığı sıvı yağı ek ettiğimiz tavaya alalım.
  2. Kısık ateşte kapağı kapalı biçimde pişirelim.
  3. Daha sonra kapağı açık pişirdikten sonra 2 yemek kaşığı yağı ekleyip kızarana dek kavuralım.
  4. Doğradığımız biberleri ek edip yumuşayana kadar kavuralım.
  5. Kabuğunu soyup yemeklik doğradığımız domatesi ekleyip karıştıralım.
  6. Bir kaç dakikaya baharatları ekleyelim karıştıralım. Afiyet olsun.

Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fındık Kurabiye
Karabuğday Topu
Portakal Aromalı Kek
Vişne Soslu Treliçe
Velibah Tarifi
Domates Soslu Taze Börülce
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet