Tavuk Şiş

Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk göğsü
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 5 yemek kaşığı süt
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Tuz

Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuğu küp küp doğrayın.
  2. Malzemeleri bir kap içinde karıştırın ve tavukları içine ekleyin.
  3. 4/5 saat buzdolabında bekletin.
  4. Ardından şişlere dizelim.
  5. Yağlı kağıt serilmiş fırına dizin.
  6. 210 derecede 35/40 dk pişirin. Afiyet olsun.

Dipnot: isterseniz soğan, kırmızı biberle bir arada dizebilirsiniz.

Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Poğaça
Kerebiç Tatlısı
Velibah (Patatesli Bazlama)
Lavaş
Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna
Şarap Eşliğinde Akşam Yemeği Menüsü
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet