Tavuk Kebabı

Tavuk Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 700 gram but ızgara (kemiksiz pirzola da kullanabiliriz)
- 2 adet kırmızı biber
- 2 adet yeşil biber
- Bir tutam maydanoz
- 1 adet büyük soğan
- 3 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığına yakın biber salçası
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- Pulbiber
- Kekik
- Tuz
Tavuk Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavukları robotta çekelim..
- Uygun bir tepsiye alalım.
- Sebzleerin hepsini robotla kıyalım, tavuğa ek edelim.
- İçine baharatları ,salça ve sıvı yağ ek ederek yoğuralım.
- Yağlanmış bir tepsinin tabanına harcı yayalım .
- Bir bıçak yahut kesme aparatıyla keselim .Üzerine form verelim .
- Üzerine fırçayla sıvı yağ sürelim.
- 190 derece alt üst ayar fırında pişirelim. Afiyetle.
Tavuk Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






