Tavuk Kebabı

Tavuk Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 700 gram but ızgara (kemiksiz pirzola da kullanabiliriz)
  • 2 adet kırmızı biber
  • 2 adet yeşil biber
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 adet büyük soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığına yakın biber salçası
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Pulbiber
  • Kekik
  • Tuz

Tavuk Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları robotta çekelim..
  2. Uygun bir tepsiye alalım.
  3. Sebzleerin hepsini robotla kıyalım, tavuğa ek edelim.
  4. İçine baharatları ,salça ve sıvı yağ ek ederek yoğuralım.
  5. Yağlanmış bir tepsinin tabanına harcı yayalım .
  6. Bir bıçak yahut kesme aparatıyla keselim .Üzerine form verelim .
  7. Üzerine fırçayla sıvı yağ sürelim.
  8. 190 derece alt üst ayar fırında pişirelim. Afiyetle.

Tavuk Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buzluk İçin Starbucks Kurabiye (Videolu)
Soğan Dolması
Kayseri Nevzine Tatlısı
Kaptandan Lokum Somon Fırında
Portakallı Kurabiye
Kahvaltı Menüsü
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet