Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo yemeklik tavuk
  • 7 tane patates
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1.5 litre su

Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak eti yıkayıp ocakta kavuralım.
  2. Daha sonra patatesleri doğrayıp ekleyelim oda biraz kavrulsun.
  3. Sonra tuzu salçayı karabiberi ekleyip suyunuda koyalım 40 dakika haşlayalım sonra servis edelim.

Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Leblebili Kurabiye
Akşam Yemeği Menüsü
Domatesli Pirinç Pilavı (Videolu)
Sebze Soteli Makarna
Çilekli Pasta (Pratik Kolay Borcam Pastası Ve Aynı Zamanda Çok Lezzetli)
Avokadolu (Ek Gıda) +5
Hdabla | © 2025 |