Tavuk Baget Haşlama

Tavuk Baget Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilogram tavuk baget
  • 1 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 10-15 adet arpacık soğan
  • 5 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 litre su
  • Tuz
  • Karabiber

Tavuk Baget Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bagetleri derilerinden ayrıştıralım, uygun bir tencereye 1 yemek kaşığı tereyağını ve tavuk bagetleri koyarak bagetleri gerili önlü kızartalım.
  2. Ardından 2 yemek kaşığı unu ek edelim ve kavuralım.
  3. Daha sonra patates, havuç, arpacık soğan ve sarımsağı ekleyerek kavurmaya devam edelim.
  4. Baharatlarını ve en son kaynamış suyu ekleyerek kapağı kapatalım ve pişmeye bırakalım. Piştikten sonra üzerine maydanoz serperek servis edebilirsiniz.

Tavuk Baget Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Tiramisu ( Tam Bir Yaz Tatlısı )
Lazanya tarifi
Frambuazlı Cheseecake Tarifi
Damat Pastası
Tek Hamurdan 5 Çeşit Hamur İşi
Bebek Doyurucu Kahvaltı
Hdabla | © 2025 |