Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Aşırı Güzel Pratik)

Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Çok Hoş Pratik) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 2 çay bardağı süt
  • 1 dilim küçük doğranmış bayat buğday ekmeği
  • 1 avuç minik doğranmış sucuk
  • 1 avuç doğranmış kapya biber
  • 3 adet doğranmış yada rendelenmiş mantar
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • Rendelenmis kaşar peyniri
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Çok Hoş Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karıştırma kabına öncelikle ekmek ve kaşar peynir haricinde hepsini çırpıyoruz akabinde ekmekleride ilave edip yeterlice karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra ısınmış tavaya yağ döküyoruz harcımızı orantılı yayıp alt kızarana kadar kapağı kapatıp altı güzelce kızarana kadar pişirelim.
  3. Bir tabağı az yağlayıp tavayı aykırı çevirip üstüne kaşar peynir serpiştirelim kaşar eriyene kadar pişirelim. Afiyet olsun.

Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Çok Hoş Pratik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Tatlı Kurabiye
Nohutlu Yoğurtlu Göbek Marullu Salata
Dubai Çikolata Hurmaları
Çilekli Kurabiye
Sağlıklı Tiramisu
Acı – Tatlı Soslu Tavuk (Soyasız)
Hdabla | © 2025 |