Tavada Çupra
Tavada Çupra Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet fileto çupra
- 5 gram tuz
- 5 gram karabiber
- 20 ml sıvı yağ
Salata için
- 1 adet ananas
- 1 adet california biber
- 1 adet kapya biber
- 1 adet çarliston biber
- 1 adet soğan
- 1 adet limon suyu
- 1 adet limon kabuğu
- 10 kısım maydanoz
- 5 gram tuz
- 10 ml zeytinyağı
Tavada Çupra Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kızgın yağda balığı önlü artlı tuz karabiber ekleyip kızart.
- Salatası için; ananası soyup küçük küp biçiminde doğra, öbür kalan bütün gereçleri sırasıyla birebir boyutta doğrayıp, üzerine ince kıyılmış maydanoz rendelenmiş limon kabuğu ve suyu sıkılmış limon tuz ve zeytinyağını ekleyip karıştırın.
Tavada Çupra Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















