Tavada Bamya Kızartma

Tavada Bamya Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram bamya
  • 1 adet limon
  • 1 diş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Tavada Bamya Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bamyaların saplarını kesip temizleyin.
  2. Bamyaları yarım limon suyuyla yıkayın. Suyunu süzün.
  3. Bamyaların üzerine 1 diş sarımsak rendesi, yarım limon suyu ve limon kabuğu ekleyin.
  4. Biraz zeytinyağı ve tuz ekleyip karıştırın.
  5. Tavayı ısıtın. Orta ateşte soslanmış bamyayı ekleyip pişirin. Afiyet olsun:)

Tavada Bamya Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Yumurta
Nefis Tarator Sos
En Kolayından Napolitan Soslu Makarna
Kabak Tatlısı (Tencerede)
Tencerede Tavuk Sote
Yoğurtsuz İşkembe Çorbası
Hdabla | © 2025 |