Tas Kebabı

Tas Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet patates
  • 750 gr dana kuşbaşı et
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 adet büyük soğan
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etlerimizi küçük kuşbaşı biçiminde doğrayıp tencereye atıyoruz, suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
  2. Sonrasında soğanlarımıza koyup tekrar kavuruyoruz. Düdüklümüzün kapağını kapatıp etleri 30-35 dakika kadar pişiriyoruz.
  3. Patateslerimizi yağda kızartıyoruz, küp küp olacak.
  4. Etimiz piştikten sonra tabağımıza evvel etimizi sonra patatesleri koyup servis yapıyoruz. Afiyet olsun.

Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Sıcak Helva
Patates Salatası
Tam Ölçü Dondurmalı İrmik Helvası
Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü
Cevizli Pancar Salatası
İşkembe Tadında Tavuklu Çorba
Hdabla | © 2025 |