Tas Kebabı

Tas Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg dana kuşbaşı et
  • 1 büyük soğan
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 3 yemek kaşığı salça
  • 200 gram tereyağı
  • 200 gram ayçiçek yağı
  • 20 gr tuz
  • 20 gr karabiber

Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremize birinci yağları koyup ısıtıyoruz. Akabinde kuşbaşı etlerimizi atıp güzelce kavuruyoruz.
  2. Etler kavrulduktan sonra küp küp doğranmış havuçları da ekliyoruz. 5 dakika sonra yemeklik doğranmış soğanımızı ekliyoruz ve pişirme sürecine devam ediyoruz.
  3. Salçamızı atıyoruz ve kavurma sürecini yapıp suyunu veriyoruz.
  4. Suyun ölçüsü tenceremizdeki eserin üzerine çıkacak kadar sıcak su ekliyoruz ve küp küp doğranmış patateslerimizi ve baharatını atarak patatesler pişene kadar pişirme sürecine devam ediyoruz. Tanımımız hazır.
    Afiyet olsun.

Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kavanoz Salata
Ispanaklı Pofuduk Kek (Videolu)
Elmalı Cevizli Muhallebi
Borcamda Elmalı Turta
Balon Pide
Kabak Sote
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet