Tarhanalı Omlet

Tarhanalı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tarhana(bebek tarhanası olursa daha yeterli olur)
  • 1 kesim tereyağı
  • 1 yemek kaşığı su (miktarları yiyebileceği porsiyona nazaran büyültebilirsiniz)

Tarhanalı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını tavaya alıp eritelim.
  2. Uygun bir kapta yumurtayı çırpalım ve 1 yemek kaşığı su ekleyelim.
  3. Tavaya dökelim ve gerisi önü tam pişene kadar çevirelim.
  4. İlk sıcağı çıktığı vakit servise hazır afiyet olsun.

Tarhanalı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Baharatlı, Marineli Tavuk
Profiterol
Browni Fındıklı Kek
Hindi Gerdan Haşlama (Düdüklüde)
Tahinli Kurabiye
Fransız Stili Deniz Midyesi
Hdabla | © 2025 |