Tarhana Çorbası

Tarhana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 yemek kaşığı köy tarhanası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • Tuz
  • 1,5 litre su (çorbamız katılaşırsa biraz daha su ekleyelim)

Tarhana Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yağı tencereye alalım, akabinde 1 yemek kaşığı salçayı ekleyip güzelce kavuralım.
  2. Sonra 8 kaşık tarhanamızı ekleyelim ve tekrar 5 dakika daha kavuralım.
  3. 1,5 litre su ekleyelim ve çırpma teliyle çorbamız kaynayana kadar karıştırmaya devam edelim .
  4. 20 dakika kısık ateşte pişirelim.
  5. Pişen çorbamızı servis tabağına alalım afiyet olsun 😋😋😋.

Tarhana Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dağılmayan Kayısı Reçeli
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Brokoliler
Yaban Mersinli Yoğurt
Limon Ve Sarımsak Soslu Somon
Böğürtlenli Muhallebi Cup
Labada (Efelek) Sarması
Kıymalı Kaşarlı Patlıcan Sandal
Hdabla | © 2025 |