Tarhana Çorbası (Kaşık Kaşık İçirten)

Tarhana Çorbası (Kaşık Kaşık İçirten) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yemek kaşığı tarhana (ev yapımı)
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı nane
  • 5 bardak su

Tarhana Çorbası (Kaşık Kaşık İçirten) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerede yağlar eritilir.
  2. Salça eklenir kokusu çıkana kadar kavrulur.
  3. Tarhana eklenir 2 dakika kavrulur.
  4. Su eklenir (sıcak su konulmaz topaklanır).
  5. Kısık ateşte kaynamaya bırakılır, daima karıştırılır.
  6. Kaynadıktan sonra (yaklaşık 20 dakikada kaynıyor) nane, sarımsak ve tuzu eklenir.
  7. Pürüzsüz olması için blenderdan geçirilir.Afiyet olsun 🩷.

Tarhana Çorbası (Kaşık Kaşık İçirten) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

3 Tepsilik Poğaça
Fırında Kaz
İrmik Tatlısı
Pirinçten Glutensiz Dürüm Ekmeği
Ayva Tatlısı
Dökme Gözleme (Yufka Yok ,Hamur Açmak Yok Çok Pratik)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet