Tarhana Çorbası

Tarhana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşığı tarhana
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı domates sosu
- 1 diş sarımsak
- Nane
- Tuz
- 3 su bardağı su
- 1 adet tavuk bulyon ya da tavuk suyu
Tarhana Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Küçük bir tencerede sıvı yağda domates sosu salçayı kavuralım.
- Ardından iki yemek kaşığı tarhana, ezdiğimiz sarımsağı ve naneyi ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Tavuk bulyonna ekleyelim şayet tavuk suyumuz varsa bulyon yerine üç su bardağı tavuk suyu ekleyelim.
- Yaklaşık on 15 dakika kaynatarak pişirelim.
- Pişen çorbamızı ocaktan alıp blenderdan geçirelim. Afiyet olsun 😋.
Tarhana Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





