Tarhana Cipsi Çorbası

Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kase dolusu tarhana cipsi
  • 6 bardak su
  • Yarım çay bardağı tel şehriye
  • Tuz
  • Toz biber
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • Nane

Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tarhanalarımızı tencereye alıyoruz 6 bardak su ile yumuşayana kadar kaynatıyoruz blender da çekiyoruz.
  2. Ocağa alıyoruz ve nane hariç tüm baharatları ekliyoruz, şehriyemizide bu basamakta ekliyoruz.
  3. Ayrı bir tavada tereyağını eritiyoruz nane ekliyoruz ve tavayı tencereye döküyoruz.
  4. Kısık ateşte yaklaşık 15-20 dk daha pişirdikten sonra yemeye hazır olacaktır ☺️

Tarhana Cipsi Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soslu Tas Kebabı
Milföy Tost
Granola Kasesi
Haşhaşlı Revani
Zeytinyağlı Yumurta
Meşhur Cocostar Pasta
Hdabla | © 2025 |