Tam Kıvamında Kabak Tatlısı

Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2.5 kilo bal kabağı
  • 5 su bardağı şeker

Üzeri için;

  • Tahin
  • Ceviz

Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabağı 2-3 parmak genişliğinde dilimleyelim.
  2. Yayvan bir tencereye dizelim.
  3. Şekeri üzerine dökelim.
  4. Ocakta harlı ateşte 20 – 25 dk pişirelim.
  5. Daha evvelce ısınmış 200 derece fırında üzeri hafif karamelize olana kadar pişirelim.
  6. Soğuyan tatlımızı tahin ve ceviz eşliğinde servis edelim.Afiyet olsun.

Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mercimek Mantısı (Videolu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pırasa Graten
El Açması Pırasalı Börek
Meyve Rüyası
Tahinli Fit Kurabiye ( Enfes Ve Hafif Tam Kıvamında )
Hızlı Kuru Fasulye
Zebra Kek
Hdabla | © 2025 |