Tam Kıvamında Humus

Tam Kıvamında Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış nohut (200 gr)
  • 3 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) limon suyu
  • 1 büyük diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3-4 adet buz küpü

Tam Kıvamında Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşlanmış nohutların kabuklarını ayıklayın.
  2. Blender haznesine alın.
  3. Üzerine tahin, sarımsak, limon suyu ve tuzu ekleyin.
  4. 5 dk blenderdan geçirin. Orta ara durdurup buz küplerini atın ve hazır.
  5. Üzerini zeytinyağı gezdirin, sumak ve maydanoz ile süsleyin.

Afiyet olsun.

Tarif görüntüsü için instagram hesabıma bakabilirsiniz.

Tam Kıvamında Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Kek
Lavaş
Frambuazlı Pastacıklar (Videolu)
Arnavut Ciğeri
Çemen (Kahvaltıya 5 Dakikada Şahane Bir Lezzet)
Sulu Patates Yemeği
Hdabla | © 2025 |