Tam Buğdaylı Otlu Krep

Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane yumurta
  • 1 su bardağı süt ( 200 ml)
  • 1 su bardağı su ( 200 ml)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağı tam buğday unu
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Çeyrek demet maydanoz
  • Çeyrek demet dereotu

Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları çırpma kabına alalım üzerine su ve sütü ekleyip çırpalım.
  2. Üzerine unu ve zeytinyağını ekleyip tekrar çırpalım.
  3. En son ince kıyılmış maydanoz ve dereotunu,tuzu ve lor peynirini ekleyip karıştıralım.
  4. Krep tavasını yavaşça yağlayalım,ısınan tavaya 1 kepçe hamurdan döküp yayalım kenarları tavadan ayrılana kadar pişirelim.
  5. Diğer tarafınıda pişirip servis edebilirsiniz afiyet olsun.

Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bayburt Usülü Yaprak Mantı
Fit Tiramisu (Fırınsız)
Kabak Mezesi
Fırında Palamut Tarifi
Gün Sofralarınızdan Eksik Etmeyeceğiniz Pancar Salatası
Patatesli Salata
Hdabla | © 2025 |