Tam Buğday Unu Krebi
Tam Buğday Unu Krebi Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- Silme 6 yemek kaşığı tam buğday unu
- 2 çay bardağı su
- 1 çay kaşığı tuz (tatlı hamuruna eklemiyoruz)
Tam Buğday Unu Krebi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri derin bir kaba alıp, güzelce çırpalım (tuzlu tanım yapacaksak tuz ekliyoruz waffle üzere tatlı bir tanım yapacaksak tuz eklemiyoruz)
- Üzerindeki köpüğün sönmesini bekleyelim (yoksa gözenekli bir hamur oluyor ve krep üzere olmuyor)
- Yağsız tavaya yeteri kadar döküp, pişirelim (tavaya her döküşümüzde harcı karıştıralım yoksa ruşeym tabana çöker sın krep çok karı olur, kırılır)
Not:Eğer tavanız küçükse 1 harç reçetesinden 6 adet krep elde edersiniz. İçlerini ister peynirle doldurun ister meyve ve çikolatayla 🥰.
Tam Buğday Unu Krebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








